Katedra i Zakład Bromatologii
Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Menu
Przeskocz do treści
Pracownicy
Dyżury pracowników
Farmacja
Pharmacy
Analityka kryminalistyczna i sądowa
Kosmetologia
Dietetyka
I stopień
I rok – Wiedza o żywności i żywieniu
I rok – Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo
II rok – Analiza i ocena jakości żywienia
II rok – Bezpieczeństwo żywności
I rok – Żywienie człowieka zdrowego
II stopień
I rok – Produkcja potraw i towaroznawstwo
II rok – Jakość i bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności i towaroznawstwo
Studium Podyplomowe
Informacje ogólne
Rekrutacja 2017/2018
Plany zjazdów
Materiały do pobrania
Obrona prac dyplomowych
Koło naukowe
II rok – Bezpieczeństwo żywności
Seminaria
Regulamin seminarium
Tematy seminarium
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Akceptuję
Więcej infromacji